Samarbejde med Landal GreenParks Danmark

Flerårigt samarbejde med Landal GreenParks Danmark

Kent Lodberg og Jens Døssing fra hhv. Landal GreenParks og Plant et Træ, gav i dag hånd som startskud på et nyt flerårigt samarbejde, hvor 50.000 børn er med hvert år.

Spændende naturoplevelser skaber engagement og indlevelse og er med til at fremme nysgerrigheden over for plante- og dyreliv. Denne interesse håber Plant et Træ og Landal GreenParks i fællesskab, at kunne vække blandt de flere end 50.000 børn og deres familier, der besøger Landals parker i Danmark hvert år.

Som en central del af samarbejdet bliver der plantet et træ for hver direkte feriebooking i Landal GreenParks danske parker. Træplantning skaber interesse og nysgerrighed for naturen, hvilket danner grobund for forståelse og respekt for miljøet og klimaet. 
Plant et Træ og Landal GreenParks vil arbejde for at udvide skovene og sprede budskabet om vigtigheden af at beskytte naturen – blandt andet gennem læring og leg.

Foruden plantning af træer skal aftalen også stimulere besøgende familiers muligheder for at lære om naturen sammen. Spændende naturoplevelser skaber engagement og indlevelse samt er med til at fremme nysgerrigheden over for plante- og dyreliv. Denne interesse håber vi sammen at kunne vække blandt de flere end 50.000 danske børn, der besøger Landals parker hvert år.

Kent Lodberg fra Landal GreenParks siger:

“Vi er gået ind i projektet, fordi det går godt i spænd med vores mål om at give danskerne naturlige ferieoplevelser med aktiv læring. Plant et Træ udfører et kæmpe arbejde for at gøre Danmark grønnere og give børn en masse viden om naturen på en spændende og engagerende måde. Netop dette håber vi, at kunne give videre til vores gæster, så de kan få spændende og lærerige oplevelser i naturen.”

Læs hele pressemeddelelsen her

Læs flere nyheder