Plantning-Langelund_Humble_01

Træplantning på Langeland

Så gik Plant et Træ i land på Langeland
Tak for en dejlig modtagelse fra borgmester Tonni Hansen, Trafik-, Teknik- og Miljøudvalgsformand Bo Nissen og formand for Rudkøbing Handelstandsforening Jørgen Nielsen og ikke mindst tak til de mest flittige, hjælpsomme og engagerede træplantere, vi har mødt længe, fra 2. og 3. klasser på Humble Skole på Sydlangeland. Det kommer ikke altid af sig selv med den store interesse for naturen. Tak til Merete og Ulla oma – der er ingen tvivl om, at I er en væsentlig del af dette.
Plantningerne er resultatet af den juleindsamling som fandt sted sidste jul i Julekøbing – undskyld – Rudkøbing, hvor Rudkøbing Handelsstandsforening og Erhvervs-, kultur- og turismechef Jane Jegind tog det fremragende initiativ, at julehandelen skulle komme træplantningen til gode.
Resultatet af denne indsamling resulterede – med lidt ekstra træer og læringspakker doneret af Plant et Træ – i 300 træer, som bliver plantet af elever på Rævehøj Børnehave, Skrøbelev Skole, Ørsted Skolen, Kassebølle Friskole og Magleby Efterskole på Langeland.
Mange tak for koordinering og virkeliggørelse af dette træplantnings-initiativ til Jane Jegind.

Læs flere nyheder