Sådan kan du støtte

Til glæde og gavn

Vi er taknemmelige for ethvert beløb – stort som lille.

Støt via MyShop

Støt via MobilePay

Start din egen indsamling

Bliv Træ-ven

Støt Bytræer i Aarhus

Bliv samarbejdspartner

Bliv sponsor

Støt Bytræer i Aarhus

Bliv samarbejdspartner

Klima og miljø er blevet væsentlige emner i samfundsdebatten. Den øgede fokus og forståelse for disse problemer har gjort det vigtigt for virksomheder og andre at tænke grønt. Ikke kun gennem egne produkter og aktiviteter, men også ved at støtte de organisationer og tiltag, som kan sikre en mere grøn udvikling.

At plante træer er en god handling for både klima og miljø – og samtidig et godt symbol på en grøn fremtid. Et træ kan måske stå i 500 år. Vokse sig større og større bl.a. ved at optage CO2, og vil samtidig forbedre trivslen for både mennesker og dyr.

Gennem din støtte til Plant et Træ tager du nogle grønne skridt og er med til at sætte smukke og levende spor langt ind i fremtiden. Det kan du fortælle dine omgivelser, og hvis du yder et beløb på 15.000 kr. eller mere kan du også fortælle din historie på Plant et Træ’s hjemmeside – og du kan bruge Plant et Træ’s logo på din egen hjemmeside, dit trykte materiale m.v.

I Plant et Træ kan vi også være interesseret i at støtte op bag virksomheders produktkampagner m.v., som vil være med til at støtte den grønne sag ved at donere penge til Plant et Træ. Det har vi gjort flere gange og til gavn og glæde for begge parter.

Vil du som virksomhed, organisation m.v. gerne støtte Plant et Træ’s aktiviteter økonomisk, hører vi meget gerne fra dig. Så kan vi drøfte, hvordan det kan blive til en stor fordel for begge parter og eventuelt få lavet en aftale i relation til et særligt projekt, en påtænkt kampagne eller andet.