LIDL Danmark

Samarbejdspartner-Lidl-nyt-logo-2022

Hos Lidl mener vi, at det er sund fornuft at forholde sig til det samfund, vi er en del af og udvikle og implementere samfundsansvarlige aktiviteter, som er mere bæredygtige både økonomisk, socialt og miljømæssigt. Derfor samarbejder vi med organisationen Plant et Træ, der bl.a. igennem børns læring i institutionerne, arbejder for at øge kendskabet til træerne og skabe bredere forståelse for træernes vilkår og vækst. 

At plante træer er noget, som skaber liv og som alle kan få gavn af. I takt med at vi opfører nye butikker, vil vi plante flere træer i naturen. Det er ganske simpelt.  

Sammen med Plant et Træ vil vi opføre 10.000 nye, flotte træer i den danske natur, hvilket blot er første skridt i samarbejdet, der på sigt kan blive til 1000-vis af nye træer og andre spændende aktiviteter. 

Lidl er en virksomhed i konstant bevægelse, og vi forsøger hele tiden at udvikle os. Derfor går vi under mottoet: På vej mod i morgen, aktivt ind for at støtte op om initiativer, som sikrer en fornuftig fremtid for mennesker, miljø og samfund, hvorfor vi blandt andet samarbejder med Plant et Træ.