Landal-GreenParks-donerer-til-Aalborg_01

Landal GreenParks donerer 15 frugttræsplantager til børneinstitutioner i Aalborg

Takket være Landal GreenParks er det muligt for Plant et Træ at overrække frugthaver til 15 daginstitutioner i Aalborg Kommune.

Covid-19 har forandret hverdagen for mange. Også for børnene, som er begyndt at opholde sig meget mere ude. Naturen og gode uderum er derfor blevet vigtigere end nogensinde før. I Børnehaven Beatesmindevej glæder man sig over, at de nye træer med tiden vil tilføre det udendørs rum omkring børnehaven mere miljø. Børnehaven har allerede små højbede med krydderurter og grøntsager, men kan nu glæde sig til at være endnu mere aktive udendørs med frugt- og bærhøst til næste år.

Der blev sunget “Æblemand” og råbt højt hurra, da børnene i Børnehaven Beatesmindevej modtog 12 frugttræer og buske, og ligeså snart rådmand Mai-Britt Iversen havde klippet den røde snor til den nye frugthave, gik børnene straks i gang med at vande de nye træer.

“Noget af det, som jeg selv husker som barn, var hvor fedt det var, at kunne gå ud i haven og plukke æbler og pærer. Selvom de ser helt anderledes ud, så smagte de bedre end dem nede fra købmanden”, fortalte rådmand Mai-Britt Iversen, børnene.

Læs hele pressemeddelelsen her

Fotos: Lars Horn – Baghuset

Landal-GreenParks-donerer-til-Aalborg_02

Rådmand Mai-Britt Iversen klipper snoren til den nye frugthave.

Landal-GreenParks-donerer-til-Aalborg_03
Landal-GreenParks-donerer-til-Aalborg_04

Læs flere nyheder