Gastech-Energi a/s

Samarbejdspartner-Gastech-Energi-logo

Gastech-Energi A/S er Danmarks grønne varmehus og vi er i dag, sammen med vores partnere, storleverandør af varmepumper og naturgasfyr til familien Danmark.
Gennem de sidste 40 år har vi været med i omstillingen fra olie til naturgas, og senest fra olie og naturgas til el-drevne, klimavenlige varmepumper.
Vi passer installationerne på lange aftaler, og sikrer dermed den mest klimavenlige drift. Vi har på denne måde været med til at spare miljøet for tusindvis af tons CO2 – et arbejde vi fortsætter med de næste mange år.

“Klimaet er en vigtig del af vores DNA. Vi støtter Plant et Træ, fordi det er klimabeskyttelse i praksis. Man lærer de unge om træer og deres betydning, samtidig med at man planter tusindvis af CO2-opsamlere i Danmark. For det er hvad et træ er: en naturlig CO2-opsamler, og det er hvad vi har brug for.

Vi giver en donation pr. varmepumpe og naturgasfyr vi sælger, udover et fast beløb om året til organisationen. Vi håber på, sammen med de øvrige sponsorer, at kunne se tusindvis af nye grønne, klimarigtige træer i den danske natur de kommende år”, siger Casper Ejland, salgschef hos Gastech-Energi A/S