Sponsor - SE Energi & Klima

SE Energi & Klima er en del af det moderne andelsselskab SE-koncernen med mere ca. 320.000 andelshavere. Selskabets kerneforretning knytter sig til handel, distribution og rådgivning på energiområdet samt højhastighedsbredbånd og tv på det digitale område. SE-koncernen er desuden stolt ejer at Stofa og Boxer TV. 

SE Energi & Klima kæmper hver dag for mere bæredygtig energi og forbrug med omtanke til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Derfor er det naturligt for SE Energi & Klima at støtte Plant et Træ, der også arbejder for det grønne miljø gennem træplantninger rundt i landet. 

Til glæde for fremtiden

Med et humoristisk indslag har SE Energi skaffet 16.100 kr. til Plant et Træ. Baggrunden er en sjov video med komikeren Magnus Millang, hvor en gammel folkevognsboble bygges om til en elbil. Bilen blev efterfølgende solgt på en Facebook-auktion for 16.100 kr.

Pengene fra salget bliver ubeskåret sendt videre til Plant et Træ og kommer en masse børn til gavn, når der bliver plantet læ- og skyggetræer i tre forskellige daginstitutioner. 

Du kan se den sjove video med BOB-EL her. 

Samarbejdspartner SE Energi og Klima
×

Kurv