ROSE Kylling

Samarbejdspartner-Rose-Kylling-logo

ROSE Kylling og Plant et Træ i et tæt samarbejde

Samarbejdet mellem ROSE Kylling og Plant et Træ startede i 2021 og vil fortsætte ufortrødent de kommende år. Vores samarbejde har nemlig et længerevarende perspektiv, hvor vi i fællesskab opfører projekter med udgangspunkt i træer, børn og læring.

Hvert år, over en periode på 9 uger, donerer ROSE Kylling 1 krone pr. solgt bakke hakket kylling til Plant et Træ. Dette gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt at tage del i den bæredygtige udvikling og bidrage til samfundsansvarlige aktiviteter.

Træer pynter i naturen. Men de bidrager til meget mere end det. De er en gave til fremtiden og en hjælp til bedre miljø og klima.

Vores fælles initiativer

Samarbejdet med Plant et Træ har medført, at vi har opført en række frugtplantager i børnehaver landet over. Her er træer, børn og læring i skøn forening. Børnene inddrages i beplantningen, får læringsmateriale fra Naturskolen og modtager et trædiplom, de stolt kan tage med sig videre.

Foruden frugtplantagerne har vi, i samarbejde med Plant et Træ, også bidraget til skovrejsning i den danske natur. Dette til gavn for både voksne og børn – og ikke mindst biodiversiteten. Træerne optager og lagrer CO2 samt fungerer som hjem for både dyr og planter.

Fælles for vores initiativer er, at de alle bidrager til øget oplysning om træer og deres store påvirkning på miljø og klima. Konklusionen er lige til: Vi har brug for flere træer. Vi er derfor glade for, at vi både nu og i fremtiden kan fortsætte vores tætte samarbejde med Plant et Træ.