Landal GreenParks

Samarbejdspartner-Landal-GreenParks-logo_2021

Landal GreenParks tilbyder ferieboliger midt i den danske natur og ønsket er at give vores gæster sjove, aktive og lærerige oplevelser i naturen, når de besøger vores parker.

Derfor er vi gået sammen med organisationen Plant et Træ, for at vi sammen kan gøre Danmark grønnere og give vores gæster oplevelser, der gør dem nysgerrige på naturen.
Som en del af samarbejdet vil vi plante træer for alle bookinger, der foretages hos os. For alle vores gæsters bookinger vil vi enten donere frugtplantager til børneinstitutioner eller støtte med ét træ pr. booking.
Dermed er alle vores gæster med til at sikre flere træer i Danmark, ligesom de er med til at viderebringe Plant et Træ’s og vores egen passion for natur og miljø.

Foruden plantning af træer skal samarbejdet også stimulere besøgende familiers muligheder for at lære om naturen sammen. Med spændende og sjove naturoplevelser skabes engagement og interesse for planter og dyr, og vi håber at fremme denne nysgerrighed blandt de flere end 50.000 børn, der hvert år besøger Landals danske ferieparker.