Samarbejdspartner - Jydsk Emblem Fabrik

På Jydsk Emblem Fabrik opfører vi os ordentligt!

Jydsk Emblem Fabrik gør rigtig meget for, at vores arbejdsplads skal være et godt sted at være.

Vi er Kvalitets- og ISO 14001 Miljøcertificeret og har styr på vores interne processer, for på den måde at sikre vores kunder den kvalitet og service, de kan forvente, når de handler hos os. Endvidere har vi Miljø og Fødevarestyrelsens Elite Smiley.

Derfor er det naturligt for os også at støtte op om organisationen Plant et Træ, der arbejder for at bevare træernes vilkår og vækst.

Som medlem af brancheforeningen DPA, Danish Promotion Association, har vi et desuden et stærkt krydsfelt for leverandører og forhandlere af reklamegaver i Danmark; et spændende samarbejde nationalt og internationalt, med fokus på miljø, CSR og bæredygtighed.

Økonomisk er vi solide, med Bisnode’s AAA rating, som er den højeste kreditstatus, man kan opnå, hvilket er vores kunders sikkerhed for, at vi også eksisterer om 5 og 10 år.

Når vi arbejder med udenlandske underleverandører, er vi meget opmærksomme på, at foretage hyppige kontrolbesøg for ved selvsyn at tjekke arbejdsmiljø og andre forhold omkring medarbejdere og sikkerhed. Vi arbejder således kun med virksomheder, som vi har besøgt, uanset hvor i verden de ligger. I den forbindelse vurderer vi udvalgte underleverandører for at se, om de kan leve op til de krav, som vi stiller til dem.

MED ANDRE ORD; NÅR I HANDLER MED OS, SÅ KAN I SOVE TRYGT OG ROLIGT OM NATTEN

Alt dette er noget, vi har valgt at have fokus på, og derfor er vi ikke altid de billigste på markedet. Men vi mener, at vi samlet set er konkurrencedygtige og at et sikkert arbejdsmiljø, god social adfærd og ansvarlighed i forhold til vores samarbejdspartnere er en del af det, I er med til at opretholde, når I vælger at samarbejde med Jydsk Emblem Fabrik.

Stig Hellstern, Adm. direktør

Samarbejdspartner Jydsk Emblem Fabrik logo