Du cykler – vi planter træer

Hvis du cykler, så planter vi træer

Plant et Træ har i samarbejde med Arena365.com lanceret den globale miljø- og motionskampagne, Challenge16. Kampagnen skal være med til at gøre hele verden sundere ved at opfordre og udfordre folk til at lade bilen stå og i stedet tage cyklen. For hver 16. deltager i kampagnen planter Arena365.com og Plant Et Træ ét nyt træ.

På kampagnehjemmesiden, Challenge16.dk, kan folk registrere alle de kilometer, de cykler ind til klimaet. Her finder man også gode råd om, hvordan man kan skære ned på CO2-udslippet og får mere motion ind i hverdagen. Der er naturligvis også information om og link til Plant et Træ, så folk fra hele verden kan donere penge til vores vigtige formål.

Challenge16.dk er tæt forbundet med klimatopmødet, COP16, i Mexico til december. Derfor kan man også via Facebook underskrive en officiel hensigtserklæring, der både signalerer personligt engagement og samtidig skal være med til at lægge pres på politikerne om at nå en ambitiøs og bindende klimaaftale. Hensigtserklæringen bliver overrakt til politikerne ved COP16 i Mexico i december 2010. Vis også din støtte på: www.facebook.com/challenge16

Challenge16-kampagnen er verdensomspændende og løber fra 16. marts og frem til 16. november 2010. Det er gratis at deltage i den gode sags tjeneste. Bliv en del af kampagnen her: www.challenge16.dk

Vores samarbejdspartner Arena365.com er en dansk portal for sport og aktiv livsstil, og deres overordnede mål er at forbedre folkesundheden. Vi har altså begge gode intentioner og stærke interesser på hver vores felt, og vi ser det derfor som en oplagt mulighed at forene miljø og motion i en fælles kampagne.

Vi håber også, I vil støtte op om initiativet, så vi kan gøre verden endnu sundere. www.challenge16.dk

Plant et Træ · jens.doessing@plant-et-trae.dk · Webmaster: mail@kubus.dk