Plant et træ med DSB WildCard

DSB Wildcard kører hen over sommeren 2010 en Plant et Træ Kampagne. Fra 15. juli til 31. august 2010 giver DSB nemlig 100 kr. til Plant et træ, for hver 20 unge, der siger ja tak til nyheder, når de køber eller fornyer deres DSB WildCard. Omkring 30.000 unge kunder fornyer eller køber typisk deres Wildcard i denne periode.

Hvad er DSB Wildcard?
DSB Wildcard er DSBs helt unikke tilbud til unge mellem 16-26 år og unge på SU over 26 år. Wildcard har eksisteret i over 10 år, og med næsten 200.000 kunder, er det et yderst populært produkt blandt unge i Danmark. Unge der har et Wildcard har mulighed for at få store rabatter, bl.a. med op til 50 % rabat på togbilletter, samt op til 25 % rabat på salgsvognene i togene. Ud over dette kører DSB Wildcard en lang række spændende kampagner om bl.a. koncerter og øvrige events via vores nyhedsbreve.

Hvorfor samarbejde med Plant et Træ?
DSB Wildcard har kunnet se en kraftigt stigende interesse for miljøet blandt vores unge kunder. Ved en rigtig positiv kontakt med Plant et Træ organisationen, har Wildcard derfor søsat denne kampagne, med det formål at komme mere i kontakt med vores Wildcard kunder, samtidig med at de er med til at støtte en sag der betyder meget for dem og for DSB. Det er os derfor en glæde at samarbejde med Plant et Træ, som vi tror på bliver et positivt og længerevarende samarbejde.

Du kan læse mere om kampagnen og om DSB Wildcard via dette link: http://www.dsb.dk/Om-billetter-og-kort/Indland/Kort/Unge-og-studerende/WildCard/


Med venlig hilsen

Thomas Valsted Simonsen
DSB CRM projektleder

Plant et Træ · jens.doessing@plant-et-trae.dk · Webmaster: mail@kubus.dk