Pickwick Te

Pickwick te er en del af Merrild Kaffe A/S, som ejes af Sara Lee A/S. De senere år har vi som virksomhed haft stigende fokus på samfundsansvar og herunder menneskerettigheder, arbejdsvilkår og ikke mindst miljøet. Det er vigtigt for os at udvise social ansvarlighed i alt hvad vi gør, så vores kunder og slutbrugere kan føle sig trygge, når de køber vores produkter.

Med Pickwick ønsker vi at give forbrugerne et bredt udvalg af te i høj kvalitet, som kan nydes i hverdagen – alene eller i selskab med andre. Vores sortiment består af klassisk sort te, frugtte, grøn, rød og hvid te samt forskellige urteteer. Mest kendt er vores brevte, men vi sælger også løs te i poser.

Da vi i efteråret 2009 blev bekendt med Plant et Træs projekt, hvor der uddeles frugtplantager til danske børnehaver, blev vi straks nysgerrige. Der findes masser af velgørende organisationer og gode formål, som man kan støtte som virksomhed, men efter blot få personlige møder med Bjørn Døssing, var vi ikke i tvivl om, at Plant et Træ var noget ganske særligt. En seriøs organisation med hjertet på rette sted, som er tro mod deres værdier og gør en forskel. Afgørende for samarbejdet var også, at projektet var så relevant for Pickwicks strategi og målgruppe. Det er jo den vigtigste forudsætning for, at alle parter vinder i sidste ende.

I januar til marts 2010 kørte vi således en stor kampagne med budskabet ”Hver gang du køber en pakke Pickwick frugtte støtter du Plant et Træ, der uddeler frugtplantager til danske børnehaver”. Kampagnen blev kommunikeret på TV, på Internettet og i supermarkederne, og den mødte stor opbakning hos vores kunder og forbrugerne. Udover at donere penge til Plant et Træ, var formålet med kampagnen at udbrede kendskabet til organisationen og det fantastiske arbejde, de udfører. Med op til 69% flere besøgende på www.plant-et-trae.dk i perioden er dette lykkedes, men vi håber selvfølgelig også, at den øgede opmærksomhed vil generere flere medlemmer og donationer til Plant et Træ.

Vi glæder os meget over beslutningen om at køre en tilsvarende kampagne i 2013, hvilket så er tredje år, at Pickwick støtter Plant et Træ. Forhåbentlig vil dette resultere i et lige så stort beløb til Plant et Træ, så endnu flere børnehaver kan modtage en frugtplantage her i foråret eller efteråret.

En stor tak til Plant et Træ og Bjørn Døssing for det gode og inspirerende samarbejde, som vi håber vil fortsætte i fremtiden.

Mange hilsner
Pickwick

Besøg vores hjemmeside ...


Plant et Træ · jens.doessing@plant-et-trae.dk · Webmaster: mail@kubus.dk