NaturaVerde

NaturaVerde Ajax, Dun-let og Vel har valgt at sponsorere Plant et træ, fordi vi mener, at det er vigtigt at sikre miljøet i Danmark, så fremtidige generationer også har muligheden for at nyde naturen og træerne. 

NaturaVerde-serien og dens støtte til "Plant et træ" er en del af Colgate-Palmolive A/S vedvarende indsats rettet mod at tilbyde nye, mere miljørigtige produkter og er derfor en naturlig forlængelse af vore andre initiativer såsom Svanemærkning, reduktion af plastik i vores flasker etc.

NaturaVerde er en ny grøn rengøringsserie på tværs af rengørings-, skylle- og opvaskemidler, og tilbyder et alternativ til de sædvanlige produkter – uden at gå på kompromis med effektiviteten eller duften af renhed.

NaturaVerde formlerne er biologisk let nedbrydelig (OECD 301), men har alligevel den samme velkendte effektivitet som dit sædvanlige Ajax, Dun-let eller Vel. Derudover er emballagen af 60% genbrugsplast og 100% genanvendelig, de aktive ingredienser er af naturlig oprindelse og de friske dufte er med naturlige æteriske olier fra f.eks. lavendel, mandel og laurbær og giver en mild duft af renhed.

En række af produkterne har desuden også det anerkendte nordiske miljømærke Svanen, så du kan være sikker på at tilgodese miljøet. Samtlige NaturaVerde produkter har helt nyudviklede formler, så hele formlen er biologisk let nedbrydelig.

NaturaVerde er udviklet med dig og miljøet i tankerne.

 

Besøg også vores hjemmeside: www.NaturaVerdeHome.dk

 

 

 

Plant et Træ · jens.doessing@plant-et-trae.dk · Webmaster: mail@kubus.dk