Nuance

Køb dit eget træ og støt en god sag
 
I oldtidens religioner var træer symboler for liv og stabilitet. At denne idé ikke var helt ved siden af, har naturvidenskaben siden bevist: træer er med til at producere den ilt, som vi mennesker indånder og lever af. Træer er kort sagt livsvigtige for miljøet og for os alle sammen. Det vil Nuance gerne være med til at gøre opmærksom på. Derfor har vi lanceret dobbeltkværnen TREE. Kværnen, som i efteråret 2010 blev nomineret til den prestigefyldte Formland Design Award, er udformet som en stilistisk træstamme og fås i sort og lime. Køber man TREE, støtter man samtidig Plant et Træ.
 
Hos Nuance bekymrer vi os om miljøet og støtter derfor helhjertet op om den gode sag, som Plant et Træ står for. Vi er især begejstrede for ideen om at samle unge og ældre i arbejdet med at plante frugtplantager i de danske børnehaver. I de kommende år skal flere børn have mulighed for at invitere forældre, bedsteforældre eller ældre fra omegnen med til fælles træplantning. Det skaber samhørighed på tværs af generationerne og er med til at gøre verden til et pænere sted at færdes. Med salget af TREE ønsker vi at give dette projekt de bedste muligheder for at vokse sig større – ligesom et træ.   
 
Et andet træ, som er ved at vokse sig stort og flot, er Nuance. Vi er en fremadstormende virksomhed inden for finere isenkram og brugskunst, som på få år er blevet et kendt mærke hos førende isenkræmmere og stormagasiner. I samarbejde med danske designere arbejder vi på at variere, afpasse og tilpasse vore produkter, indtil den afgørende detalje træder frem. Navnet tro handler det om at finde frem til den lille ”nuance”, som gør den store forskel. Ideen er at skabe produkter, som på eminent vis kombinerer æstetisk design med gennemtænkt funktionalitet. Derudover er al emballage miljøvenlig. Eksempelvis bruger vi karton, der er baseret på bæredygtig skovdrift, trykker med giftfri farver og anvender genbrugspapir.
 
Hos Nuance har vi fokus på detaljen – både når det gælder vores produkter og miljørigtighed.
 
Med venlig hilsen
Nuance A/S
 
SE VORES HJEMMESIDE

 

Plant et Træ · jens.doessing@plant-et-trae.dk · Webmaster: mail@kubus.dk