Sponsorer, fonde m.v.

Plant et Træ har ikke nogen formue. Vi er afhængige af sponsorer, legater, fonde og samarbejdspartnere, som vi skylder stor tak for venlige og forstående donationer til Plant et Træ. Vi kan kun udføre det vigtige arbejde på grund af de nævntes donationer, som vi er dybt taknemmelige for.

Sponsorer
Flere store firmaer yder betydelige beløb til Plant et Træ. Disse firmaer kalder vi sponsorer. Plant et Træ vil gøre alt, hvad vi kan for, at disse firmaer får noget igen for deres betydelige donationer. Graden af, hvad Plant et Træ kan give igen, aftales i hvert enkelt tilfælde. Tit vil disse ydelser hænge sammen med de enkelte firmaers kampagneforløb.

Fonde og legater
Desuden er der en gruppe fonde og legater, hvor bestyrelserne gerne vil støtte det livsbekræftende plantearbejde år efter år. Fonde og legaters bestyrelser er ikke i alle tilfælde interesseret i omtale. Derfor udviser vi i den sammenhæng en vis diskretion. Men har en fond eller legatbestyrelse ønske om offentliggørelse af, hvad de har ydet, opfylder vi selvfølgelig ønsket.

Vil du også støtte?
Læs mere her, hvis du som sponsor, fond m.v. tænker på at støtte Plant et Træ med et større beløb.

Plant et Træ · jens.doessing@plant-et-trae.dk · Webmaster: mail@kubus.dk